| YUGOSLOVENI SVE DOZVOLJENO, NEMA BANOVANJA,ZEZANJE,OPUSTENO CASKANJE....... CENZURE......... |
|
| Šaljiva strana sveta... | |
| | Autor | Poruka |
---|
spenser Admin
Broj poruka : 129 Location : Ruma Datum upisa : 11.09.2007
| Naslov: Šaljiva strana sveta... Sre Sep 12, 2007 6:51 pm | |
| Čeka plavuša taksi. Naiđe taksista i pokupi je. Nakon par minuta vožnje taksista zamoli plavušu: • Hajde, molim te, proturi glavu kroz prozor i vidi da li mi je pukla zadnja guma. Plavuša otvori prozor, i pogleda da li je guma pukla, a taksista brzo pritvori prozor i priklješti plavušu, pa fino krene da je guzi i kaže: • Vidiš kako smo mi taksisti snalažljivi. A plavuša skine periku i odgovara: • I mi pederi isto. | |
| | | spenser Admin
| Naslov: Re: Šaljiva strana sveta... Sre Sep 12, 2007 6:55 pm | |
| Istraživanja su pokazala zašto 100 odsto muškaraca uživa u oralnom seksu: - pet odsto voli taj osećaj - pet odsto voli dominaciju - 90 odsto voli tišinu | |
| | | spenser Admin
| Naslov: Re: Šaljiva strana sveta... Sre Sep 12, 2007 6:57 pm | |
| Ciganka izmislila originalan način da zaradi lovu: nađe mušteriju, i kad mu popuši, kaže: "Daj pare ili grizem", i ovaj mora da joj pljune lovu. Međutim, naiđe na Hasu, i počne da mu puši, kaže: "Daj pare ili grizem!" a Haso će lukavo: "Puštaj ili pišam!" | |
| | | spenser Admin
| Naslov: Re: Šaljiva strana sveta... Sre Sep 12, 2007 7:00 pm | |
| Šetali Mujo i mali Haso Ferhadijom, kad ugledaše dva psa kako se jebu. - "Tata, tata šta rade ova dva psa?" - "Eh, vidiš sine, onom gore je jako loše, pa ga ovaj ispod nosi kući", objašnjava Mujo. - "Uh, jebem ti život, čim nekom pomažeš on ti ga zabije u guzicu." | |
| | | spenser Admin
| Naslov: Re: Šaljiva strana sveta... Čet Sep 27, 2007 5:15 pm | |
| Stvori Bog muškarca i ženu.
Gleda on muškarca i veli:
- ti si super ispao,
A zatim pogleda žensku i reče:
- jebi ga, ti ćeš morati da se šminkaš. | |
| | | spenser Admin
| Naslov: Re: Šaljiva strana sveta... Čet Sep 27, 2007 5:53 pm | |
| U Beogradu pobjegao lav iz zoološkog vrta i na ulici napao neku djevojčicu.
Vidjevši to, jedan prolaznik skoči i pohrva se s lavom, te ga zadavi golim rukama. Sljedećeg dana "Politika" objavi naslov: -HRABRI SRBIN SPASIO DJEVOJČICU!!! Istog jutra dođe ljutit čovjek u redakciju: "Sljušajte vi, ja sam onaj koji je zadavio ljava, i ja nisam nikakav Srbin!" Sljedećeg dana "Politika" osvane s novim naslovom: -HRABRI JUGOSLOVEN SPASIO DJEVOJČICU!!! Ubrzo eto opet junaka jos ljućeg: "Opet ljažete! Nisam ja Jugosljoven!" "Pa sta si onda čoveče u p. materinu!?" "Aljbanac!" I tako trećeg dana "Politika" izađe s ispravljenim naslovom: -RAZULARENI ŠIPTAR UBIO LAVA, MILJENIKA DJECE!!! | |
| | | spenser Admin
| Naslov: Re: Šaljiva strana sveta... Čet Sep 27, 2007 5:56 pm | |
| Bio sam sretan sa svojom djevojkom. Zabavljali smo se preko godinu dana i na kraju se odlucili vjencati...
Moji roditelji su pomogli na svaki nacin, moji prijatelji ohrabrivali mene i moju djevojku. Ona je san! Postojala je samo jedna stvar koja me vrlo uznemirivala, a to je njena mladja sestra.
Moja buduca sogorica je oko 20 godina, oblaci uske mini suknjice i duboke
dekoltee. Redovno sam vidio njeno donje rublje kad sam u njenoj blizini.
Mozda sam sebican i umisljen, ali moram priznati da se nije tako otkrivala u blizini drugih.
Jedan dan me pozvala njena sestra da dodjem i provjerim pozivnice za vjencanje. Bila je sama kada sam stigao. Kada sam dosao prosaputala mi je na uho kako me je oduvijek zeljela, a ja cu uskoro biti ozenjen. Rekla je da prema meni gaji osjecaje koje ne zeli i ne moze pobijediti.
Rekla je da zeli voditi ljubav sa mnom bar jedanput prije nego se ozenim i predam njenoj sestri. Bio sam u totalnom soku, nisam mogao progovoriti ni rijeci.
Rekla je
- "Ja idem gore u moju spavacu sobu, ako zelis samo dodji uzmi me."
Ukocio sam se. Bio sam totalno ukocen od soka i gledao sam je kako se penje uz stepenice. Kada se popela na stepenice skinula je svoje gacice i bacila ih niz stepenice na mene. Stajao sam tu na trenutak i onda se okrenuo i pojurio na izlazna vrata kuce. Pojurio sam pravo do mog automobila.
U tom trenutku primijetih mog buduceg punca i zarucnicu kako trce prema meni.
Zagrlila me i poljubila i rekla
- "Mili moj znala sam da si izuzetan."
A moj punac je dodao
- "Ovaj mali test me uvjerio da dajem svoju kcer u prave ruke. Cestitam mladicu. Dobro dosao u obitelj."
Pouka ove price je:
"Uvijek drzite kondome u automobilu | |
| | | spenser Admin
| Naslov: Re: Šaljiva strana sveta... Čet Sep 27, 2007 6:20 pm | |
| Ucio Mujo zanat kod trgovca. Da bi mu pokazao kako treba usluziti musteriju trgovac primi jednu gospodju: - "Dobar dan." - "Htjela bi nesto za pranje zavjesa." - "Imamo najnoviji deterdzent, ali gospodjo mozda zelite nesto i za prozore posto vec perete zavjese." - "A da toga se nisam sjetila, dajte mi nesto." Izade musterija, a trgovac ce Muji: - "Eto vidis. Prodas joj dvije stvari umjesto jednu. Sad ces ti." Ulazi djevojka u radnju: - "Molim vas, dajte mi ultra uloske." - "Izvolite, samo mogli biste kupiti nesto i za prozore." - "Zasto?" - "Pa kad se ne mozes hebat makar operi prozore." | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Šaljiva strana sveta... | |
| |
| | | | Šaljiva strana sveta... | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|