| YUGOSLOVENI SVE DOZVOLJENO, NEMA BANOVANJA,ZEZANJE,OPUSTENO CASKANJE....... CENZURE......... |
|
| kocka.... | |
| | Autor | Poruka |
---|
Natasa_k Super Moderateur
Broj poruka : 227 Godina : 51 Datum upisa : 14.09.2007
| Naslov: kocka.... Ned Sep 16, 2007 2:26 am | |
| Ljudi u poslednje vreme kao da uopste ne primecuju porok koji se zove KOCKA! Kladionice su vec uveliko pune maloletnih decaka,koji laku zaradu traze na pogresnom mestu. Njihov prvi korak je tiket sa nazivima svakakvih klubova,pa se polako krecu ka kazinu sa vockicama,pokerom,ruletima... Kraj se ogleda u prodavanju stvari iz kuce ne bi li se vratili kockarski dugovi... Zanima me vase misljenje,o ovom prevelikom problemu danasnjice... | |
| | | nydza Admin
Broj poruka : 142 Godina : 37 Location : outta space... Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: kocka.... Ned Sep 16, 2007 3:37 am | |
| to uopshte nije veliki problem, to ti je sve do psihe pojedinca
I ja obozavam da se kladim pa me nikad necesh videti da u tome trazim zaradu, a kamoli da iznosim stvari iz kuce... A nisam burzuj, ni blizu... | |
| | | Natasa_k Super Moderateur
Broj poruka : 227 Godina : 51 Datum upisa : 14.09.2007
| Naslov: Re: kocka.... Ned Sep 16, 2007 10:08 pm | |
| Nisam mislila na KOCKU kao neki izvor ZARADE..vec na kocku kao BOLEST.. .. .. Znas ono , navuces se jednom,.. dobijes drugi put, treci.. pa onda pocnes da pucas.. itd itd.itd.. | |
| | | nydza Admin
Broj poruka : 142 Godina : 37 Location : outta space... Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: kocka.... Pon Sep 17, 2007 9:54 am | |
| jbg, nisam podvodljiv valjda, odem ponekad na poker, rulet mnogo redje, jednostavno ne mogu da se navuchem, mnogo vishe volim da ostavim pare na bilijaru, ne mogu nishta dobiti, osim super provedenog vremena.... | |
| | | spenser Admin
Broj poruka : 129 Location : Ruma Datum upisa : 11.09.2007
| Naslov: Re: kocka.... Ned Sep 23, 2007 10:29 pm | |
| Kocka me ne privlači nimalo,volim posve drugačije stvari. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: kocka.... | |
| |
| | | | kocka.... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |