Natasa_k Super Moderateur
Broj poruka : 227 Godina : 51 Datum upisa : 14.09.2007
| Naslov: Ljubavne/a price, pesme, stihovi, poezija.. Pon Sep 17, 2007 11:13 pm | |
| Pogledaj
Pogledaj u zvijezde tako li su divne ... s nama su jos, jos nismo ostali sami Jos ce dugo da se druze sa nama ... da nam svijetle put u nekoj nocnoj tami Ljubavi moja zeljna sam tvojih lijepih rijeci, rijeci koje njezno otvaraju srce moje Ostani jos malo nocas kraj mene ti ... molim te ne napustaj rano noci ove ... Ako suza potece neka bude radosnica , neka ona vijerno niz moje lice krene Nemoj da te uplasi ta suza moja ... jer uvijek sam sretna kad ti si kraj mene Nebo je prepuno zvijezda radosnica ... svaka od njih cuva ljubav sto se krije Ostani jos malo jer tako moje srce zeli ... ne, tebe mi nikada predosta nije ... Znaj da ce osmijeh zastati na mom licu, ispuni mi ovu zelju i ostani jos malo
Pricaj mi o ljubavi koju sam ti poklonila, dal' ti je ovo srce sve od sebe dalo Nocas mi pricaj o svemu i nemoj da ides... molim te ostani jos samo malo Ako mi suza potece, neka bude radosnica, od ti rijeci lijepih srce nek se stopi Da mislim o tebi sve najljepse zelje, kad se moje oko pred spavanje sklopi Pricaj mi nocas o tome sta bih zelio, i dali ces svoje srce meni vijecno dati Kazi dali sam ta zena tvojih snova, i dali bih me svojom zelio vijecno zvati ... | |
|